Over Lamme goedzak

Ingedekte tafel

Een selectie
heerlijke steaks

 Zo kan je er niet alleen de bekende Ierse Angus proeven, maar ook genieten van rib eyes uit onder meer Argentinië en Uruguay. Stuk voor stuk heerlijke, sterk gemarmerde steaks die boterzacht en uitzonderlijk smaakvol zijn… 

 

En dan zijn er nog de fantastische rundskronen, uniek in de streek, die menig vleesliefhebber kunnen bekoren, en de côte à l’os van gerijpte Holstein. Of de filet mignons en filet purs (ossenhaas), voor wie liever een malse steak eet zonder de minste vetrandjes, maar toch vol smaak. 

 

En, last but not least: 

de echte Japanse Wagyu A5 !

Vlees van
superieure kwaliteit

De kwaliteit van onze steaks is onder meer te danken aan de herkomst van het vlees: dit komt van runderen die een groot stuk van het jaar in open lucht leven, grazen op malse weilanden en gevoed worden met granen en gras. 

 

 

Door deze natuurlijke, gezonde voeding ontstaat de marmering in het spierweefsel, dat zorgt voor mals, sappig, voedzaam en smaakvol vlees. En dat proef je !

Een wijnkaart op niveau voor de levensgenieters

Bovendien maakt restaurant Lamme Goedzak er een erezaak van om, naast de uitstekende huiswijnen, ook een uitgebreide en mooie wijnkaart aan te bieden. 

 

Zo vind je hier een selectie prachtige wijnen uit onder meer de Bordeaux-streek en de Bourgogne, maar ook uit Spanje, Portugal, Italië en Argentinië. 

 

Wie éénmaal de combinatie van een heerlijke rib eye met een stevige, volle wijn met een lange afdronk heeft geproefd, komt gegarandeerd terug…

Handgesneden, verse frietjes en sauzen

Oh ja, voor we het vergeten: wij serveren ouderwets handgesneden, verse frietjes. De perfecte aanvulling bij onze bijzonder smaakvolle steaks !

Logo Lamme Goedzak

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze site verklaart u zich akkoord met de cookies op deze website.  Meer info